Agenda

11-2023DESEMBRE de 20231-2024
DlDtDcDjDvDsDg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

No hi ha cap activitat

Avís legal

La pàgina web de Cunit www.cunit.org , els continguts que hi apareixen, la seva propietat intel•lectual i el disseny gràfic són propietat de l'Ajuntament de Cunit, d'algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a l'Ajuntament de Cunit. Els continguts referits poden aparèixer en format text, imatge, gràfic, vídeo, so o qualsevol altre format

Tots els drets d'aquest lloc web estan reservats. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts per part d'externs. Únicament, l'Ajuntament de Cunit es reserva la facultat de modificar, ampliar i/o suprimir sense previ avís els continguts, la presentació o la configuració del web, així com les seves informacions.

Només s'autoritza la reproducció i/o distribució dels continguts si és sense finalitat comercial, sempre i quan se citi la font.

La informació administrativa facilitada a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals, normes i ordenances que hagin de ser publicades formalment al BOP i a altres diaris oficials, l'edició oficial de les quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

L'Ajuntament de Cunit no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta administració.

Política de privacitat

Les pàgines de tràmits, gestions, així com d'altres formularis d'aquest lloc web sol•liciten als usuaris i usuàries dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, DNI, etc. L'enviament d'aquestes dades per part de l'usuari o usuària pressuposa que ho ha fet de manera voluntària.

L'Ajuntament de Cunit garanteix la seguretat i confidencialitat de la informació de caràcter personal d'acord amb allò que s'ha establert per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les persones de les quals l'Ajuntament de Cunit posseeixi dades de caràcter personal, podran exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel•lació, mitjançant l'enviament d'un escrit a la següent direcció postal:

Ajuntament de Cunit
Departament de Secretaria
C. Major, 12
43881 Cunit
secretaria@cunit.org

indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!