Pla Local 2012-2016

L'Ajuntament aposta decididament pel jovent, per això disposa d´un Pla Local de Joventut on es recullen les necessitats juvenils que serveixen de base per a marcar les vies de desenvolupament més adequades per a aquest col•lectiu.

El Pla Local de Joventut de l'Ajuntament de Cunit (2012-2016) té com a línies generals potenciar, crear i innovar les accions per a la promoció educativa i la cultural, les accions i mecanismes d'accés al món del treball, les accions i mecanismes d'accés a l'habitatge, la promoció d'accions a nivell de salut i les accions de participació democràtica del jovent de Cunit.

Aquest Pla contempla les actuacions municipals en matèria de joventut i estableix un sistema constant de relació entre les diferents àrees municipals per a l'execució dels diferents programes, alhora que afavoreix la implicació directa dels usuaris, dels joves, en el disseny i gestió del projecte.

El Pla Local de Joventut proposa com a objectiu instrumental la consolidació de la Regidoria de Joventut en la gestió de polítiques de joventut i en el treball de proximitat amb aquest col•lectiu. La Regidoria ha de donar impuls i liderar l'aplicació d'aquest Pla, per a realitzar polítiques d'acció directa als joves, que solventin les seves problemàtiques reals amb una forma organitzativa i molt personalitzada.

Descarregar pla local

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!