Agenda

10-2022NOVEMBRE de 202212-2022
DlDtDcDjDvDsDg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

No hi ha cap activitat

Notícies

Exposició. Roda món i agita el teu entorn amb un camp de voluntariat

21.03.2018


Fins el 3 d'abril podreu visitar a la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit aquesta exposició del Servei Civil Internacional, un recull de les millors fotos preses pels voluntaris de l'entitat durant els camps de treball en els quals han participat.

El Servei Civil Internacional és una organització que treballa, des de 1982, per la construcció de la pau i la justícia social, entesa com la igualtat d’oportunitats per a totes les persones. La seva visió és la d’un món en pau, sense cap tipus de violència ni estructures que les legitimin, inclusiu amb la diversitat,  amb un teixit social participatiu i associatiu, basat en la justícia global, l’equitat, el suport mutu i el respecte dels drets de totes les persones. 

L'SCI és principalment conegut per l'organització de projectes de camps internacionals de treball voluntari, als quals participen cada any més de 5.000 persones de tot el món. A més de l'organització amb altres associacions locals de seminaris i activitats formatives sobre temàtiques diverses com: educació per la pau, conflictes, relacions nord/sud, deute extern...

L'exposició representa un instrument per donar visibilitat al treball i la dedicació dels voluntaris i donar a conèixer els projectes de l'SCI. A més, constitueix una forma de comunicació i representació visual de les emocions que els voluntaris han experimentat durant les experiències de camp.

L'exposició es divideix en diferents parts, que conjuntament abasten i expliquen el treball promocionat per l’entitat i la visió de transformació social que intenten implementar. En particular, les categories són: interculturalitat, transformació social, justícia climàtica i voluntariat. Cada categoria té una explicació del concepte i ve acompanyada per cinc fotos de diferents autors. 

 


Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!