No hi ha cap activitat
18.04.2012
L'objectiu de l'activitat és que els alumnes prenguin consciència de la importància d'una bona alimentació i especialment de l'esmorzar.
L’IES Ernest Lluch i Martin continua demostrant que és un centre d’ensenyament de reconegut prestigi a nivell pedagògic tal i com ho demostren les continues activitats que promouen per a enriquir l’aprenentatge del seu alumnat.
Per novè any consecutiu, l’IES promou l’alimentació saludable entre els seus alumnes organitzant la Jornada d’Esmorzars Saludables, des del departament de Ciències Experimentals.
L’activitat està adreçada a tots els alumnes d’ESO i any rere any compta amb una gran participació. Es tracta d’elaborar un esmorzar que contingui proteïnes, hidrats de carboni, làctics i fruita. L’objectiu de l’activitat és que els alumnes prenguin consciència de la importància d’una bona alimentació i especialment de l’esmorzar, per poder tenir un bon rendiment a l’Institut.
Aquest any han participat un total de 280 alumnes repartits en 48 grups a primer cicle i 32 a segon cicle d’ESO. Els guanyadors de cada categoria es donaran a conèixer la diada de Sant Jordi. Es valora l’equlibri dels nutrients, la recepta, el gust i la presentació.
Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament, ha manifestat que "aquesta iniciativa és un èxit més de l'equip educatiu del centre. L'educació alimentària és un tema prou important i cal que es prengui consciència dels hàbits saludables. Vull felicitar als mestres i als alumnes per aquesta iniciativa".
L'actualitat de Cunit al RSS
Fes click aquí!