Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de garantia juvenil a Cunit

30.11.2017 - 30.05.2018


Durant 6 mesos es durà a terme la contractació de 4 persones joves a l'Ajuntament de Cunit, en el marc de la convocatòria de la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquest programa està cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, pel Servei Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeo, i en concret en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

El programa pretén incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. 

 

Accions

Aprovades les bases de selecció per a la contractació de 4 joves en practiques laborals, beneficiaris del Programa Nacional de Garantia Juvenil.

28.09.2017 - 17.10.2017 (10:31 h - 10:31 h)

Avui comença el termini d'inscripció per a la presentació d'instàncies per a participar en la selecció per a la contractació en pràctiques a l'Ajuntament de Cunit de 4 joves beneficiaris del Programa Garantia Juvenil, i finalitzarà el proper 17 d'octubre inclòs. (+)



L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!