Borsa de Treball

01.01.2011 - 01.01.2019


L'Ajuntament disposa d'un servei d'intermediació entre el sector empresarial i les persones aturades del municipi, inscrites a la Borsa de Treball, amb l'objectiu de facilitar a les empreses els candidats i candidates més adients per a cobrir les vacants que ofereixen les empreses

La Borsa de Treball és un servei d’intermediació municipal entre les empreses que necessiten incorporar professionals i les persones que cerquen feina o volen canviar d’ocupació. L’objectiu és facilitar a les empreses els candidats i candidates amb el perfil sol·licitat per cobrir les seves vacants.

Com em puc inscriure a la Borsa de Treball?

  • En paper:

Per inscriure’t a la borsa de treball, i accedir als diferents serveis que ofereix és necessari emplenar la Fulla d’inscripció   i registrar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) ubicada al carrer major, 12 de Cunit. Recorda que és necessari que ens facis arribar el teu currículum en formar digital (.word o .pdf) per finalitzar la inscripció.

  • On line:

Entrant en aquest link: https://cunit.xarxatreball.cat/ i registrant-te. Podràs també renovar i actualitzar el teu CV on line sempre que ho necessitis, consultar les ofertes de treball i fer seguiment de les teves candidatures.

Al final de la pàgina adjuntem dos manuals on podreu veure la forma correcta per donar d’alta un usuari i/o una empresa a la web de la Borsa de Treball.

La inscripció a la Borsa de Treball té una vigència de 6 mesos. És necessari renovar per qualsevol de les dues vies anteriors.

OFERTES DE TREBALL

Sóc una persona que vull ser candidat/a una oferta de treball. Què he de fer?

  • Has d’estar enregistrat/-da al Servei d’Ocupació Municipal de Cunit i estar d’alta (haver renovat mínim els 6 mesos anteriors a la publicació de l’oferta).
  • Si compleixes el perfil sol·licitat seràs enviat com a candidat/a a l’empresa per tal que puguis entrar en el procés de selecció.

Pots consultar les ofertes al següent link: https://cunit.xarxatreball.cat/ 

Sóc una empresa i tinc una oferta de treball. Com ho puc fer?

Si estàs interessat/-da en presentar una oferta de treball és necessari emplenar la Fitxa Oferta de Treball   i enviar-la al correu electrònic somcunit@cunit.cat o bé fer servir el nostre servei on line, per tal de presentar les ofertes de treball i rebre les candidatures, entrant al link: https://cunit.xarxatreball.cat/

 


L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!