Pedalada popular 2015

18.10.2015 - 18.10.2015 (10:00 h - 13:00 h)

Ubicació: Plaça de la Vila41.198379*1.634457


Activitat lúdica i festiva per la promoció de l'ús de la bicicleta en els desplaçaments pel municipi per ser un mitjà de transport ecològic, sostenible i saludable. S'efectuarà un recorregut pel municipi amb bicicleta, així com una exhibició de segway, amb regals promocionals i un sorteig especial.

La Pedalada Popular 2015 consistirà amb un seguit d'actes, amb un marcat caràcter lúdic i festiu, centralitzat, a la Plaça de la Vila, on sortirà i arribarà el recorregut. L'hora de concentració dels participants  serà a partir de les 10 hores, per formalitzar la inscripció, amb el lliurament del número de participació.

El recorregut  serà de 6,150 Km, molt planer amb un desnivell únicament de 15 metres, amb un recoregut sortint del nucli urbà i per la zona de platja de Cunit. L'hora de sortida de la pedalada serà a les 10:30 hores, amb una durada aproximada de 30 a 40 minuts, apta des dels més menuts fins als més grans. 

A l'arribada del recorregut es lliurarà entrepans i begudes als participants així com uns obsequis recordatoris de l'activitat i tindrà lloc el sorteig de 10 videocàmeres outdoor entre els participants a la Pedalada.

Així mateix, al finalitzar la pedalada, tindrà lloc a la mateixa plaça de la vila una exhibició i utilització de segways, (plataformes de dues rodes amb un braç de direcció  per propulsió elètrica), per a tothom que vulgui participar-hi amb un petit circuit a la mateixa Plaça de la Vila.  

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!