Taller de separació de residus

22.06.2012 - 22.06.2012 (17:30 h - 18:30 h)

Ubicació: C.C. Cal Cego41.196628*1.6161


Sessió formativa en matèria de residus, amb una explicació de l'exposició "Residus, matèria de primera" i un taller en el que s'agafaran bosses de residus i se separarà el seu contingut per fraccions de recollida selectiva, per veure com varia el volum de la bossa si es fés correctament.

Es tracta d'una sessió explicativa com a complement a l'exposició "Residus, matèria de primera" en la que s'efectuarà la visita explicativa a l'exposició i desprès es farà un taller de separació de residus per sensibilitzar dels avantatges de la recollida selectiva i veure en quina proporció hi ha residus dins de les bosses d'escombraries que podrien anar als contenidors corresponents de la recollida selectiva.

 

És una sessió pràctica, molt visual i entenedora que promou la recollida selectiva de residus i exemplifica de manera molt evident que si es fa malament la gestió dels residus té un important cost ambiental i econòmic pel municipi.

 

Aquest taller mostra clarament les possibilitats de la reducció dels residus que es produeixen a Cunit i que van a l'abocador, amb el consegüent cost que comporta.

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!