Taller de separació de residus

06.06.2012 - 06.06.2012 (17:00 h - 18:00 h)

Ubicació: Casal de la Gent Gran41.199677*1.63589


Sessió formativa en matèria de residus, amb una explicació de l'exposició "Residus, materia de primera", i un taller en el que s'agafaran bosses de residus i se separarà el seu contingut per fraccions de recollida selectiva, per veure com varia el volum de la bossa si es fes correctament.

Es tracta d'una sessió explicativa com a complement a l'exposició "Residus, matèria de primera" en la que s'efectuarà la visita explicativa a l'exposició i desprès es farà un taller de separació de rsidus per sensibilitzar dels avantatges de la recollida selectiva i veure en quina proporció hi ha residus dinse de les bosses d'escombraries que podrien anar als contenidors corresponents de la recollida selectiva.

Es una sessió pràctica, molt visual i entenedora qie promou la recollida selectiva de residus i exemplifica de manera molt evident que si es fa malament la gestió dels residus tre un important cost ambiental i econòmic pel municipi.

Aquest taller mostra clarament les possibilitats de la reducció dels residus que es produeixen a Cunit i que van a l'abocador, amb el consegüent cost que comporta.

 

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!