Pedalada Popular contra el canvi climàtic

25.09.2011 - 25.09.2011 (10:30 h - 13:30 h)


La concentració tindrà lloc a partir de les 10:30h a la Plaça de la Vila, on es trobaran exposats els dibuixos realitzats pels escolars de Cunit, sota el tema de la mobilitat sostenible. Tot seguit, a les 11h s'iniciarà la Pedalada 2011, de 6 km de recorregut planer, pels carrers de Cunit.

Per cinquè any consecutiu, Cunit s’ha adherit als actes de la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura, en la que la Pedalada Popular esdevé l’acte central de la programació, que enguany s’ha complementat amb altres activitats amb el medi ambient com a protagonista.

Enguany la concentració tindrà lloc a la Plaça de la Vila, a partir de les 10.30h. on s’exposaran els dibuixos fets pels escolars de tots els centres educatius de Cunit sota el tema de la mobilitat sostenible.

Acte seguit, a partir de les 11h tindrà lloc la sortida de la Pedalada 2011, que s’efectuarà pels carrers de Cunit i de la zona de platja, amb un traçat planer i una distància de 6 Km.  

La pedalada 2011 comptarà amb el suport de la Policia Local, que obrirà pas a les bicicletes pel recorregut pel municipi, de Protecció Civil que s’encarregarà de vetllar per la seguretat dels participants i es comptarà amb el suport i col·laboració del Club Ciclista Cunit.

Al finalitzar las pedalada es comptabilitzarà el total kg. de CO2 estalviats en emissions a l’atmosfera al fer el recorregut amb bicicleta en lloc del vehicle a motor, i es farà la tradicional fotografia col·lectiva que tancarà l’acte.

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!