Plantada d'arbres contra el canvi climàtic

24.09.2011 - 24.09.2011 (18:00 h - 20:00 h)

Ubicació: C/ Julivardes (al costat de la Biblioteca Marta Mata)


Amb aquesta plantada d'arbres es pretén fomentar el creixement de la massa forestal i, per tant, contribuir a augmentar l'absorció del diòxid de carboni. Es plantaran una cinquantena d'alzines a la zona verda de la BMMM, i es comptarà amb la col·laboració de membres de les cases d'oficis Bosc Sostenible i Cunit Verd.

Per sisena vegada consecutiva Cunit, s’ha adherit als actes de la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura, que va néixer l’any 2006 ,amb una pedalada popular contra el canvi climàtic.

En aquesta edició, des de la regidoria de Medi Ambient, s’ha volgut donar una major rellevància a la pedalada popular de promoció de la mobilitat sostenible, i s’han aglutinat un seguit d’’actes relacionats amb aquest àmbit, que tindran lloc entre els dies 22 i 25 de setembre.

Durant aquests dies, hi haurà exposicions, actes lúdics, caminades, i també, una plantada d`arbres per a fomentar el creixement de la massa forestal i, per tant contribuir a augmentar l’absorció del diòxid de carbònic, ja que l’arbrat produeix oxigen a partir del CO2 mitjançant la fotosíntesi.

Aquesta plantada d’arbres tindrà lloc a la zona verda de la Biblioteca Marta Mata,  en la seva entrada nord, al C/ Llobregat. Es plantaran una cinquantena d’alzines, amb la col·laboració de membres de les cases d’oficis Bosc Sostenible i Cunit verd.

Amb aquesta activitat es pretén divulgar i conscienciar a les famílies, i sobre tot als més menuts, a qui va especialment dedicada l’activitat, d’una manera lúdica i participativa;  la importància que tenen els arbres i els vegetals en la reducció dels gasos d’efecte hivernacle i alertar del perills de la desforestació a gran escala que afecta a moltes zones del planeta.

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!