L'inflable, per reciclar saltant!

23.09.2011 - 23.09.2011 (16:00 h - 20:00 h)

Ubicació: Rambla del Prat41.199627*1.660286


L'inflable de la recollida selectiva consisteix en aconseguir que els infants i joves juguin posant uns coixins (amb dibuixos de residus) al lloc que correspondria (contenidors de recollida selectiva o deixalleria) per a fer-ne el tractament més adequat. Aquesta activitat pretén divertir i educar als infants i joves de 3 a 12 anys. Un monitor els hi farà l'explicació i dinamització de tota l'activitat.

Conscients de la necessitat d’informar i educar ambientalment els ciutadans, l’Agència de Residus de Catalunya del Departament de Medi Ambient i Habitatge posa a disposició dels ens locals un element que complementa les campanyes de foment de la recollida selectiva que s’estan duent a terme en l’àmbit de tot Catalunya: un inflable gegant.

Amb aquesta proposta, l’Agència de Residus de Catalunya posa a l’abast de tothom una eina que, de forma lúdica i divertida, ajudi a comunicar els conceptes bàsics de la recollida selectiva i en fomenti la participació de la població. Aquest element de grans dimensions és un òptim recurs per instal·lar en llocs de gran afluència de gent aprofitant actes festius, celebracions locals, fires, etc.

L’inflable de la recollida selectiva és doncs un gran espai de joc que funciona com a recurs lúdic i alhora educatiu utilitzant el material pedagògic complementari.

Objectius

  • conscienciar i promoure la reducció de residus que produïm.
  • treballar els diferents tipus de materials que composen els residus.
  • conèixer el sistema de recollida selectiva del municipi.
Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!