Caminada Saludable. Castell de Penyafort

22.09.2011 - 22.09.2011 (08:00 h - 12:30 h)

Ubicació: Casal de la Gent Gran41.199677*1.63589


Es tracta d'un recorregut a l'abast de la ciutadania de totes les edats, però en especial, al col·lectiu de la gent gran. L'activitat pretén conscienciar als ciutadans/nes dels beneficis que aporta la mobilitat sostenible, ja sigui anant a peu, en patinet o en bicicleta.

La mobilitat sostenible aporta implícits, altres beneficis més enllà de l’estalvi energètic i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, com són fer una activitat saludable, ja sigui anant a peu, en patinet o bicicleta, a banda d’estar en conta cte amb l’entorn, sobretot si ens trobem en un medi rural o forestal.

En aquest sentit, encetem els actes de la setmana de la mobilitat sostenible i segura amb una caminada oberta a tothom però especialment indicada pel col·lectiu de la gent gran de Cunit, com a homenatge i reconeixement a les caminades setmanals que s’efectua per aquest col·lectiu, tant des del grup de Tot Natura de la gent gran i com des de l’Associació d’Avis Sant Sebastià de Cunit.

Aquesta caminada serà un recorregut circular des de Castellet i la Gornal anant al Castell de Penyafort passant per Torrelletes, per afavorir la mobilitat entre pobles propers ja sigui a peu o en bicicleta i gaudint d’un agradable entorn mig forestal mig agrícola.

L’aproximació es farà en cotxes, però incidint especialment amb la figura del cotxe compartit, com a mitjà per aprofitar els recursos energètics i minimitzar l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, aprofitant totes les places disponibles de cada vehicle.

La sortida de la caminada es farà  del Casal de la Gent Gran, el proper 22 de setembre a les 8h. El recorregut és planer, sense dificultat, i amb una distància de 13 Km. Cal portar calçat adequat, aigua i esmorzar. Es tracta d’una sortida gratuïta i és necessari portar el vehicle per participar-hi.

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!