Tot Natura - Pics d'Europa 2013

28.07.2013 - 02.08.2013 (06:00 h - 20:00 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit


Magnífica i impressionant travessa de 6 dies pels Pics d'Europa, entre Valdeón y Fuente Dé, passant per la ruta del Cares, Sotres, Bulnes i el refugi del Urriellu.

Des de l’any 2010 la programació del Tot Natura inclou una travessa de 6 dies, fins ara pels racons més atractius dels Pirineus, havent estat ja a Ordesa, a la Vall de Tena i al Vignemale.

Enguany fem un pas endavant, amb una proposta més agosarada, original, completa i llunyana, però fins i tot de nivell més assequible que les edicions anteriors. Així ens anem a Astúries, als Pics d’Europa, sortint de Lleó, creuant Astúries i acabant a Cantàbria, amb unes de les millors travesses possibles a la zona. Des de Posada de Valdeón a Fuenté Dé, pasant pel Cares, Cain, Poncebos, Bulnes, Sotres i sota mateix del Naranajo de Bulnes, incloent, de manera opcional, els cims del Neverón del Urriellu, i el Pic Tesorero o Peña Vieja, a decidir durant la travessa.
Sortida impressionant, espectacular, i única de 6 dies al cor del Massís Central dels Pics d’Europa. És dels pocs recorreguts en que la seva bellesa i grandiositat no és directament proporcional a la seva dificultat. Dificultat mitjana. Els tres cims que es faran per sobre dels 2500m. són tots ells opcionals.
La ruta és contínua, ja que sortint de la Posada de Valdeón enllaça fins a Fuente Dé. En tots els casos el final de la ruta d’un dia és el començament del següent i tan sols s’haurà de portar l’equipatge de la nit al damunt en un sol dia, en tota la resta d’etapes l’equipatge quedarà a l’autocar i aquest ens el portarà a l’allotjament.
Els recorreguts del primer i últim dia seran curts ja que el desplaçament en autocar és llarg.
És un recorregut molt variat, complert, interessant, espectacular i extremadament atractiu. Els dos primers dies son recorregut de mitja i baixa muntanya que contrasten amb el recorregut dels dos darrers dies de plena alta muntanya amb cims espectaculars, agrests, amb el regal d’estar al peu del mític Urriellu (Naranjo de Bulnes) que quedarà per sempre gravat en els nostres cors.

 

Llistat de documents associats
    Llistat de enllaços associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!