Els Mollons de la Pobla de Claramunt

27.07.2013 - 27.07.2013 (07:00 h - 13:30 h)

Ubicació: Plaça Jaume Vidal (al costat del Casal de la Gent Gran)


Recorregut circular des de La Pobla de Claramunt, per la Serra dels Empedrats i la Roca Cagalera, una zona poc coneguda de les muntanyes que se situen entre el riu Anoia i Montserrat, amb bones panoràmiques sobre el Castell de Claramunt.

Sortint de l’estació de la Pobla de Claramunt, on deixarem els vehicles agafarem la pista qeu ressegueix paral·lela a la C-15 per acostar-nos al Massís del Mollons. De pujada passarem per la Roca Cagalera i ens dirigirem a la Serra dels Empedrats situada per darrera els Mollons. Continuarem per coronar el turó planer de Les Planes i d’allà pujar als Mollons, punts més característic de la sortida i de la zona. De baixada vorejarem per sota l’agulla de la Roca Llarga i per Les Forques i més avall ens dirigirem al bonic i endreçat llogaret dels Vivencs, per on tornarem a l’estació de la Pobla resseguint una pista pavimentada.

Recorregut variat amb trams atractius per resseguir les curioses formes dels Mollons amb bones panoràmiques i de dificultat baixa.

NOTES: Cal portar esmorzar, aigua i calçat de muntanya. Aproximació en cotxes particulars. Recorregut matinal. Hora prevista de retorn a Cunit, al voltant de les 13:30 h. Sortida gratuïta, no cal efectuar inscripció prèvia. Dificultat  Baixa, desnivell poc destacable, inferior a 400m., amb alguna rampa forta però curta i puntual. Apta a majors de 8 anys. No cal portar cotxes de manera obligada. Sempre hi ha places lliures en els vehicles disponibles.

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER MAIL. Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per mail: Apunta’t, reserva i comunica qualsevol incidència  per correu a totnaturacun@gmail.com o  a mediambient@cunit.cat . També pots fer-ho per telèfon al 977676318 o al 606123173, fora d’hora d’oficina, indicant  nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva  i el telèfon de contacte.

 

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat

Telèfon: 977676318

totnaturacun@gmail.com

mediambient@cunit.cat

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!