Travessa de la Costa Brava (Portbou - Banyuls)

12.10.2013 - 12.10.2013 (07:00 h - 20:00 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit41.198218*1.634704


Magnífica, impressionant i completa travessa per l'extrem més septentrional de la Costa Brava, entre Portbou i Banyuls de la Merenda, (Catalunya nord) pel darrer tram del GR-92 i continuant pels camins de ronda del litoral del Rosselló.

Sortirem de la Badia de Portbou, resseguint la costa però abans del Cap de Portbou anirem cap el interior per pujar al Puig de Cervera (207m.) un espectacular mirador de tota la costa. Entrem en terreny fiancés, baixant al Cap de Cervera i d’aquí a la població que creuarem per la costa. Vorejarem el cap de Canadell i l’extensa badia de Terrimbou,, per girar el Cap de Perafita i a la petita població del mateix nom. Passarem per la Punta d’en Cames i resseguirem la costa vorejant els Caps de Rederís i de l’Abella., per arribar al Port de Banyuls on finalitzem aquesta fantàstica i exigent travessa.  Dificultat  baixa – moderada. Pujada al Puig Cervera, desnivell considerable i  puja i baixa típic dels camins de ronda.

NOTES: Cal portar esmorzar, dinar, aigua i calçat de muntanya. Aproximació en autocar. Recorregut de dia complert. Hora prevista de retorn a Cunit, al voltant de les 20 h. Cal fer inscripció prèvia. El preu de la sortida variarà en funció del nombre d’assistents però voltarà els 13 €.  Apta a majors de 9 anys.

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER MAIL. Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per mail: Apunta’t, reserva i comunica qualsevol incidència  per correu a mediambient@cunit.cat o josepmiro@telefonica.net.  També pots fer-ho per telèfon al 977676318 o al 606123173, fora d’hora d’oficina, indicant  nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva  i el telèfon de contacte.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat

Telèfons: 977676318  - 606123173

mediambient@cunit.cat

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!