De Cunit a Calafell

09.03.2013 - 09.03.2013 (08:00 h - 13:00 h)

Ubicació: Estació de Renfe de Cunit


Variada travessa entre Cunit i Calafell, més original al que s'havia fet en anys anteriors.

Aixó, de Cunit anirem cap als jardins, on vorejarem la urbanització pel costat i anirem a sortir a Segur de Dalt, per on continuarem cap a Valldemar i, allà agafarem la llarga carena que separa la costa de l'interior, seguint de cap a peus la Muntanya del Borrell, fins a tocar del Pujalt que, en aquesta ocasió no pujarem sinó que, ens dirigirem a la dreta per fer la carena i pujar al Turó de la granja. D'allà, baixarem cap al fondo de la Casa Nova de Segur i pujarem al Graó o la Talaia per baixar cap a Bellamar i d'allà a Calafell fins l'estació.

Opcionalment qui ho desitgi podrà retornar a Cunit en tren o a peu per la costa.

NOTES: Cal portar esmorzar, aigua i calçat de muntanya. Retorn a Cunit en tren. Hora prevista al voltant de les 13.00h. Sortida gratuïta, no cal efectuar inscripció prèvia. Dificultat baixa. Alguna rampa forta però curta. Apta per a major de 8 anys. Bones vistes sobre la costa.

 

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER EMAIL. Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per email. Apunta't, reserva i comunica qualsevol incidència per correu a mediambient@cunit.cat o josepmiro@telefonica.net. També, pots fer-ho per telèfon al 977676318, o al 606123173 fora d'hora d'oficina, indicant nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva i el telèfon de contacte.

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!