Caminada nocturna: Sitges - Cunit

24.08.2013 - 24.08.2013 (19:00 h - 00:30 h)

Ubicació: Estació de RENFE de Cunit


Recorregut clàssic d'estiu, fet ja fa uns anys i que enguany es presenta amb la particularitat que tant es pot fer en modalitat de senderisme o bé en marxa nòrdica. Es sortirà des de l'estació de Renfe de Cunit en tren fins a Sitges.

El recorregut sortirà de l’estació de Renfe de Sitges, baixant cap a la platja de Sant Sebastià i d’allà creuarem el Baluart, el tram més pintoresc de Sitges. Creuarem el Passeig de la Ribera i la riera de Ribes per entrar als Colls que els creuarem per la costa sortint a Vilanova per Sant Cristòfor. Creuarem tot el passeig de Vilanova, i sortint a Cubelles per Santa Llúcia i d’aquí a Cunit passant per la desembocadura del Foix.

Recorregut planer senzill però llarg, però al fer-se en dos trams, parant per sopar. És assequible per a tots els públics.  

NOTES: Cal portar el sopar, aigua abundant, calçat esportiu i llanterna o frontal.  Hora prevista de retorn a Cunit al voltant de les 00:30h. No cal efectuar inscripció prèvia i tan sols cal presentar-se al lloc i hora de la sortida. Caldrà abonar el import del bitllet de tren d’anada a Sitges. Dificultat Molt fàcil però llarga. Recorregut planer. Apta a majors de 7 anys. Qui vulgui fer la sortida en marxa nòrdica haurà de portar els pals, o be es cediran gratuïtament fins a l’esgotament d’existències. Sortida a càrrec de M. José Alvarez i Jordi Martinez.

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER MAIL. Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per mail: Apunta’t, reserva i comunica qualsevol incidència  per correu a totnaturacun@gmail.com o mediambient@cunit.cat. També es pot fer-ho per telèfon al 977676318 o al 606123173, fora d’hora d’oficina, indicant  nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva  i el telèfon de contacte.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat

Telèfon: 977676318

totnaturacun@gmail.com

mediambient@cunit.cat

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!