Serra Pedregosa i el Raurell des de la Papiola

23.03.2013 - 23.03.2013 (08:00 h - 13:00 h)

Ubicació: Plaça Jaume Vidal


Atractiu i vistós recorregut circular des de la Papiola, al costat del Vendrell, que ens porta a la Serra Pedregosa, al Puig del Lleó, als turons del Claper i el Raurell.

Es tracta d'una variant per trams inèdits al Tot Natura, el que va dels voltants del Vendrell fins dalt de la Serra Pedregosa per la Papiola i la baixada pel Raurell.

Recorregut fàcil, de dificultat baixa per la progressiva i continuada pujada a la Serra Pedregosa i el terreny pedregós típic d'aquestes muntanyes. Bones vistes sobre la costa i l'interior de la comarca i sempre sota la presència del Montmell. Destaquen les nombroses cabanes de pedra seca que trobarem al començament de la ruta.

NOTES: Cal portar esmorzar, aigua i calçat de muntanya. Aproximació en cotxes particulars. Recorregut matinal. Hora prevista d'arribada a Cunit al voltant de les 13h. Sortida gratuïta, no cal efectuar inscripció prèvia. Dificultat baixa. Alguna rampa forta però curta. Apta per a majors de 8 anys. Bones vistes sobre el Montmell, la costa i interior de la comarca.

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER EMAIL. Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per correu electrònic. Apunta't, reserva i comunica qualsevol incidència a mediambient@cunit.cat o josepmiro@telefonica.net. També pots fer-ho per telèfon al 977676318 o, al 606123173 fora d'horari d'oficina, indicant nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva i el telèfon de contacte.

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!