MARXA POPULAR

17.03.2013 - 17.03.2013 (09:00 h - 13:00 h)

Ubicació: IES Ernest Lluch i Martín


Tindrà lloc el proper diumenge 17 de març amb motiu del X aniversari de l'Institut Ernest Lluch i Martín.

Es tracta d'una activitat totalment popular, que té com a objectiu principal la realització d'una activitat física de caire lúdic amb motiu de la celebració del X aniversari de l'IES.

La caminada tindrà sortida, el proper diumenge 17 de març a les 9:30 des de l'avinguda del Castell s/n (davant de l'institut), on també serà el punt d'arribada. El recorregut és d'uns 9km aproximadament i és oberta a tothom, menors amb autorització o acompanyants (no apte per a cotxets de nens petits, en el cas de fer la caminada amb nens petits, es recomana feu servir motxilles adients per transportar-los)

L'activitat té un preu de 2 euros, atès que tots els participants inscrits podran gaudir d'una botifarrada, i d'un avituallament i obsequi a l'arribada.

Tota persona interessada en participar a l’activitat haurà d’inscriure’s a l’IES, a l’avinguda del Castell, s/n de dilluns a divendres a 9 a 14h. Recordeu, que el termini d’inscripcions finalitzarà el proper dijous 14 de març a les 14h.

RECOMANACIONS PEL DIA DE LA CAMINADA

- Presenteu-vos a l'institut uns 20 minuts abans de l'hora de sortida.

- Porteu calçat còmode, a poder ser de muntanya o bambes.

- Cal que cada participant porti aigua per poder-la dosificar al llarg de la caminada segons les seves necessitats, tot i així s'intentarà disposar d'un punt d'aigua dins del recorregut de la marxa.

- En cas de temps inestable, porteu alguna peça de roba que  faci de paravent i que, alhora, eviti que agafin fred quan parin.

- El recorregut està controlat però no és un circuit tancat i, per tant, els demanem que siguin prudents quan circulin pels carrers i camins.

- Part de l'itinerari transcorre per espais naturals i zones forestals, així doncs, els demanem prudència i civisme.

Desitgem i esperem que disfrutin amb aquesta activitat!!!

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!