Clariana i el seu voltant

15.06.2013 - 15.06.2013 (07:30 h - 13:00 h)

Ubicació: Casal de la Gent Gran41.199677*1.63589


Atractiu i variat recorregut circular des de Clariana, amb gran part del trajecte inèdit encara al Tot natura i que ens porta a fer un tomb pels voltants d'aquest bonic llogaret de Castellet i la Gornal.

El recorregut ens portarà a passar per diverses masies i alternant amb fondos i carenes. Passarem per Cal Villano, el fondo del Viló, el Viló Vell,  la masia del Blai, pujarem al Turó de Malhivern, el fondo del Mexicano, la masia de La Creu i tornarem a Clariana per la Font d'Horta. Recorregut de dificultat baixa, però amb constants pujades i baixades.  Recorregut que alterna, plana, vinyes, boscos, turons i fondalades.

NOTES: Cal portar esmorzar, aigua i calçat esportiu o preferiblement de muntanya. Aproximació en cotxes particulars. Recorregut matinal. Hora prevista de retorn a Cunit, al voltant de les 13:00 h. Sortida gratuïta, no cal efectuar inscripció prèvia. Dificultat baixa. Alguna rampa forta però curta i constants pujades i baixades.  Apta a majors de 8 anys. No cal fer inscripció prèvia, presentant-se puntualment al lloc de sortida. No cal portar cotxe i es pot encabir en els vehicles disponibles.

 

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER MAIL. Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per mail: Apunta’t, reserva i comunica qualsevol incidència  per correu a totnaturacun@gmail.com . També pots fer-ho per telèfon al 977676318 o al 606123173, fora d’hora d’oficina, indicant  nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva  i el telèfon de contacte.

 

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat

Telèfon: 977676318

mediambient@cunit.cat

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!