SERRA DE LLABERIA

14.12.2013 - 14.12.2013 (07:00 h - 14:30 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit41.198218*1.634704


Espectacular, meravellosa, completa i intensa travessa per la Serra de LLaberia, al conjunt muntanyós de les Serres del Mestral, entre Colldejou i Tivissa, creuant la Serra de Llaberi, pel seu extrem occidental, pel Portell de la Dòvia i resseguint part del GR-7.

Espectacular, meravellosa, completa i intensa travessa per la Serra de LLaberia, al conjunt muntanyós de les Serres del Mestral, entre Colldejou i Tivissa, creuant la Serra de Llaberi, pel seu extrem occidental, pel Portell de la Dòvia i  resseguint part del GR-7. Es tracta d’una travessa poc coneguda que ens permet veure en tot moment els cims més característics de la serralada com són el Mont-redón, els Frares i  la Miranda de LLaberia, fàcilment reconeixible per la silueta del radar meteorològic del SMC.

 Sortint de Colldejou ens dirigim al Coll de Guix, que separa Llaberia de la Mola de Colldejou i d’allà pugem a Lo Portell per agafar la carena de la Serra de Llaberia. A partir d’aquí la vista es fantàstica, anirem al Portell de la Dòvia pel Coll dels Colivasos. Baixarem per la carena que tanca el fantàstic Barranc de la Dòvia per ponent per arribar a Pratdip al  migdia.

Cal portar esmorzar, aigua i calçat de muntanya. Aproximació en autocar. Recorregut matinal, amb retorna a Cunit al voltant de les 14:30 h. Cal fer inscripció prèvia, per mail o per telèfon. El preu de la sortida variarà en funció del nombre d’assistents però voltarà els 10 €.  Paisatge espectacular. Apta a majors de 8 anys.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat

Telèfons: 977676318 .  606123173  

totnaturacun@gmail.com

mediambient@cunit.cat

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!