COSTA BRAVA Aiguablava - Tamariu -Llafranc

25.10.2014 - 25.10.2014 (07:00 h - 19:30 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit41.198218*1.634704


Tram del camí de ronda de la Costa Brava entre Aiguablava i Llafranc passant per Tamariu. Presenta trams molt atractius amb alguns trams urbanitzats prop de Llafranc i sobretot a Aiguablava.

Recorregut molt variat i complert, que té de tot, amb un desnivell notable, per sobre dels 500 m, amb constants pujades i baixades que li dona un punt de trenca-cames, molt habitual en els camins de ronda, tal i com ha passat en les darreres edicions del Tot Natura.

Sortim d’Aiguablava guanyant ràpidament altura per Pujar al Puig de Cala de Cabres, creuem la urbanització per baixar per la Sagristia a Cala Marquesa. Continuarem per la Cala Ventosa, la platja d’en Gotes i Aigua Xèlida. Continuarem per la Cova del Doll i el Cap del Lleó, passant per Sa Bassa i pujarem el Puig de la Trona, des d’on baixarem a la platja de Tamariu per tram urbanitzat. A partir d’aquí la ruta és més espectacular. Passarem pel rec de La Perica, la Cala d’en Roig, la Musclera Llarga i Cala Pedrosa. En aquest tram hi ha diversos illots Sa Galera, es Llençolet i es Cavall. Pujarem al Puig dels Frares, la cova del Tabac, el Puig de Sa Guàrdia i sobretot Sant Sebastià, des d’on baixarem a Llafranc.

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!