Tot Natura 2015

14.02.2015 - 19.12.2015


Programa de rutes guiades arreu del pais que arriba a la 16ª edició, amb recorreguts molt atractius de tot tipus, senderisme, marxa nòrdica, raquetes i alta muntanya.

 

Enguany el Tot natura celebra els seus 15 anys i ho fa amb una de les programacions més atractives i complertes de la seva història, i que s'allargarà entre el 14 de febrer i el 19 de desembre.
Són 43 sortides entre senderisme, raquetes i alta muntanya més 9 recorreguts de marxa nòrdica. Es tracta d'un ampli i variat programa per complir les espectatives tant de les persones que s'inicíen amb el senderisme com d'aquells que destigen gaudir dels indrets més impressionants de la nostres muntanyes.
Les rutes son guaides i s'edita una fitxa específica de cadascuna de les sortides, en la que s'exposa  la distància, horaris, desnivells i dificultat.
El nivell de les sortides es molt variat, anat dels recorreguts senzills de marxa nòrdica o els recorreguts d'estiu pels voltant de Cunit a fer  de tarda, fins a recorreguts de dia complert, cap de setmana o fins i tot una travessa especial d'una setmana als Alps, en l'entron de Chamonix i la Val d'Aosta.

 

 

 

Accions

ESPINAVELL - LA PRESTA

25.04.2015 - 25.04.2015 (07:00 h - 19:33 h)

Bonica, variada, amb grans vistes però poc coneguda travessa, creuant la frontera entre Catalunya i França a ponent de Coll d'Ares, entre el veïnat d'Espinavell, agregat al municipi de Molló i el balneari de la Presta. (+)



L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!