Marxa Nòrdica Nocturna. Cunit-Cubelles

20.07.2013 - 20.07.2013 (20:30 h - 00:00 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit41.198218*1.634704


Sortida guiada amb monitor qualificat de marxa nòrdica, entre Cunit i Cubelles, pel que es coneix com a 'Penedès marítim' anant de Cunit a Cubelles per l'interior i tornant per la costa. Es tracta d'una completa activitat per gaudir de la natura fent un exercici saludable i conèixer els beneficis de la pràctica d'aquesta modalitat esportiva i de salut que exercita la major part dels grups musculars del cos.

Recorregut variat pels termes de Cunit i Cubelles. Sortirem de Cunit per la carretera i pujant a la Gaviota pel torrent de’n Pedro, pujarem pel Parc de Cubelles, creuant la C-32 i agafant el camí de les Crestes fins a Puig de Tiula. D’allà baixarem a Cubelles pels dipòsits de la tèrmica i el tram final pel costat del riu Foix, per on vorejarem Cubelles fins el Passeig marítim i retornarem a Cunit , ja de nit, resseguint tota la façana marítima de Cunit i Cubelles.

NOTES: Cal portar el sopar, aigua, calçat esportiu i els pals de marxa nòrdica, Activitat gratuïta. Si no es disposa de bastons,  l’organització els cedirà gratuïtament fins l’esgotament d’existències. No s’ha d’efectuar inscripció prèvia. Només cal presentar-se en el lloc i hora de la sortida.  Activitat apta a majors de 7 anys.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat

Telèfon: 977676318

totnaturacun@gmail.com

mediambient@cunit.cat

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!