Marxa Nòrdica per Cunit

14.07.2013 - 14.07.2013 (08:00 h - 10:00 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit41.198218*1.634704


Sortida guiada amb monitor qualificat de marxa nòrdica pel terme municipal de Cunit amb un recorregut d'unes dues hores de durada, més els corresponents exercicis d?estiraments. Una completa activitat per gaudir de la natura fent un exercici saludable i conèixer els beneficis de la pràctica d?aquesta modalitat esportiva i de salut que exercita la major part dels grups musculars del cos.

Recorregut variat pel terme de Cunit, resseguint pistes amples i corriols d’amplada suficient per gaudir de la marxa nòrdica. No hi ha dificultat tècnica, més enllà dels 11 Km. de la longitud i del ritme que implica la marxa nòrdica, entesa com una activitat fisico-esportiva i no pas com una passejada.

NOTES: Cal portar aigua i si es vol alguna barreta energètica. Activitat gratuïta. Si no es disposa de bastons,  l’organització els cedirà gratuïtament fins l’esgotament d’existències. No s’ha d’efectuar inscripció prèvia. Només cal presentar-se en el lloc i hora de la sortida.  Activitat apta a majors de 8 anys.


MÉS INFORMACIÓ:
Ajuntament de Cunit
Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat
Telèfon: 977676318
totnaturacun@gmail.com
mediambient@cunit.cat

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!