Nòrdic Wàlking Cunit

11.03.2012 - 16.12.2012


Activitat de marxa nòrdica al municipi de Cunit , que es desenvoluparà entre els mesos de març i desembre, amb una freqüència mensual, en el seu inici, però que es podrà ampliar més endavant, en funció de la seva acceptació i de la resposta obtinguda.

La marxa nòrdica és una activitat físico-esportiva en el medi natural, que permet treballar tots els grups musculars del cos, essent un complement ideal o, millor dit, una evolució aplicada  al senderisme amb una activitat física més completa i saludable. 

La particularitat de la marxa nòrdica és que s'efectua amb uns bastons especialitzats que permeten, a la vegada que repartim més l'exercici entre brassos i cames, fer que les extremitats superiors treballin de manera harmònica i coordinada amb la resta del cos.

La marxa nòrdica no consisteix únicament amb caminar amb pals, sinó que a l'aplicar una tècnica, ens permet el treball de la majoria de grups musculars del nostre cos.

Per aquest motiu la marxa nòrdica que es realitzará a Cunit, comptarà amb monitors especialitzats, que a més de portar el grup, explicaran la tècnica, resoldran els dubtes que puguin sorgir i de mica en mica s'anirà perfeccionant la tècnica de cadascú en les succesives sortides.

Per realitzar l'activitat, qui disposi de bastons, ja sigui de marxa nòrdica o de senderisme, es preferible que els porti, però qui no en disposi es deixaran gratuitament, en funció de les existències disponibles.

Les sortides de marxa nòrdica es faran publiques a la web de l'Ajuntament, amb anterioritat i s'anunciarà el lloc de sortida, la data i el recorregut; tot i que generalment s'efectuaran per Cunit, duraran entre 1,5 i 2 hores, i la longitud oscil·lará entre els 9 i 13 Km.

Malgrat que la marxa nòrdcia implica un ritme físic més elevat que la simple pràctica de caminar, permet realitzar-la com una activitat esportiva, d'entrenament o de fitness, però també com una manera més per gaudir de la natura i fer senderisme o un passeig saludable.

L'organització  aplicarà el ritme que consideri oportú en funció dels participants i del recorregut.

Es tracta d'una activitat gratuïta que no requereix inscripció prèvia i en la que només cal presentar-se al lloc de sortida, amb calçat esportiu o de muntanya, roba esportiva o còmoda, aigua abundant, gorra i els pals, si se'n disposa.

Per més informació adreçar--se a la regidoria d'esports o a la de medi ambient de l'Ajuntament de Cunit.

 

Accions

Marxa Nòrdica Nocturna. Cunit-Cubelles

20.07.2013 - 20.07.2013 (20:30 h - 00:00 h)

Sortida guiada amb monitor qualificat de marxa nòrdica, entre Cunit i Cubelles, pel que es coneix com a 'Penedès marítim' anant de Cunit a Cubelles per l'interior i tornant per la costa. Es tracta d'una completa activitat per gaudir de la natura fent un exercici saludable i conèixer els beneficis de la pràctica d'aquesta modalitat esportiva i de salut que exercita la major part dels grups musculars del cos. (+)


Marxa Nòrdica per Cunit

14.07.2013 - 14.07.2013 (08:00 h - 10:00 h)

Sortida guiada amb monitor qualificat de marxa nòrdica pel terme municipal de Cunit amb un recorregut d'unes dues hores de durada, més els corresponents exercicis d?estiraments. Una completa activitat per gaudir de la natura fent un exercici saludable i conèixer els beneficis de la pràctica d?aquesta modalitat esportiva i de salut que exercita la major part dels grups musculars del cos. (+)


Marxa nòrdica per Cunit

19.08.2012 - 19.08.2012 (08:30 h - 11:00 h)

Recorregur guiat amb monitors de marxa nòrdica pel muncipi de Cunit. (+)


Marxa nòrdica, Cunit - Cubelles - Cunit

07.04.2012 - 07.04.2012 (09:00 h - 11:30 h)

Sortida guiada amb monitors especialitzats de marxa nòrdica entre Cunit i Cubelles, anant pel passeig marítim i retornant pel camí vell. (+)



L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!