La Mola de Bonastre

31.03.2012 - 31.03.2012 (08:00 h - 13:30 h)

Ubicació: Plaça Jaume Vidal


Recorregut circular des de Bonastre, amb aproximació en cotxes i que ens portarà a la Mola del Tarragonès, un bonic mirador de la costa a cavall del Tarragonès i del Baix Penedès.

Descripció:

Variat i curt recorregut guiat al voltant de Bonastre que ens porta a un dels punts culminants de la zona, la Mola de Bonastre, un cim poc conegut en forma de mola (cim pla i gran), pujant pel cantó nord baixant en direcció a Mas Gibert.

El recorregut transcorre per pistes més aviat amples a l'anada, amb una pujada gradual però força suau i en canvi baixa sobtadament cap al sud per un bonic corriol amb grans vistes sobre la costa fins a Mas Gibert. A partir d'aquí, agafarem el GR-92 per un preciós tram molt agradable i boscós  per retornar a Bonastre.

Fitxa tècnica:

Sortida: Pça. Jaume Vidal, 8h dia 31.03.12

Longitud: 9.5 Km

Desnivell: + - 240 m.

Dificultat: Fàcil

Aproximació: Cotxes

Hora prevista de retorn a Cunit:Entre 13 i 13.30h

No té dificultat, només la baixada es una mica més pendent però no suposa cap dificultat per persones acostumades a caminar. 

Notes:

Cal portar esmorzar, aigua, calçat esportiu o preferentment de muntanya. Aconsellable portar gorra, crema solar,  ulleres de sol i si es desitja bastons de trèking o de marxa nòrdica. No cal portar el cotxe per venir, ja que es pot encabir en las places lliures d'altres vehicles. Sortida gratuita. No cal inscripció prèvia. Sortida apta a majors de 6 anys, ja que es bastant curta.

Més informació:

Regidoria de Medi Ambient i sostenibilitat

C/ Major 6

Tel 977674080

43881 Cunit

mediambient@cunit.cat  

 

 

Llistat de enllaços associats

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!