Travessa de Carme a la Pobla de Claramunt

26.05.2012 - 26.05.2012 (18:26 h - 18:26 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit41.198218*1.634704


Magnífica, atractiva i sorprenent travessa per l'Anoia, entre Carme i la Pobla de Claramunt, per les boniques Serres de Collbàs i la Guàrdia i pasant per l'ermita de Collbàs i ell magnífic Castell de Claramunt.

Descripció:

Magnífica i sorprenent travessa entre Carme i la Pobla de Claramunt, pujant per l'ermita de la Mare de Déu de Collbàs i aviat agafarem la carena de la Serra de Collbàs que enllaça amb la Serra de la Guàrdia on pujarem al cim del Pujol de la Guàrdia de 488 m. Seguint la carena arribarem a l'imponent Castell de Claramunt per on devallarem cap a la Pobla de Claramunt on finalitza aquesta atractiva travessa.

El recorregut transcorre per una ample pista de terra que porta a l'ermita, però ja des d'allà tot el recorregut és per un estret corriol molt agradable, gairabé sempre per la carena enmig de pins i grans panoràmiques sobre l'Anoia i Igualada. Un recorregut que ens sorprendrà molt agradablement.

Fitxa tècnica:

Sortida 7h. Plaça Ajuntament

Longitud: 11,0 Km

Desnivells: + 370m - 450 m

Aproximació: Autocar. Cal inscripció prèvia

Preu aprox: de 8 a 10 €, en funció del nombre de places

Dificultat: Baixa. Alguns trams pedregosos. Constants pujades i baixades curtes per la carena.

Notes:

Sortida matinal, amb retorn a Cunit al voltant de les 14.30h. Cal portar calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana portar pals, gorra, ulleres de sol i crema solar. Cal fer inscripció prèvia. Apta a majors de 7 anys.

Informació i inscripcions:

Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat

C/Rovira i Virgili 1

Tel. 977676813

e-mail: mediambient@cunit.cat

 

 

 

Llistat de enllaços associats

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!