Travessa del Cap de Creus

21.04.2012 - 21.04.2012 (06:30 h - 20:00 h)

Ubicació: Ajuntament de Cunit41.198218*1.634704


Recorregut guiat del Tot Natura que ens porta a un dels paratges més singulars i espectaculars de Catalunya, el parc natural del Cap de Creus, amb una travessa preciosa entre el Port de la Selva i Portlligat, pujant al Far del Cap de Creus pel GR-11 i baixant pel Camí de Ronda.amb panoràmiques impressionants, per cales solitàries i idíliques.

Descripció:

Es tracta d'un dels recorreguts més interessants, espectaculars i atractius de tota la temporada del Tot Natura 2012. Aquesta ruta guiada ens portarà a recórrer el Parc natural del Cap de Creus amb tota la seva immensitat, anat d'El Port de la Selva fins a Portlligat, al terme de Cadaqués.

Fins arribar al Cap de Creus pujarem pel GR-11 resseguint el primer o darrer tram del GR-11, el sender que creua els Pirineus entre l'Atlàntic i el Mediterrani, veient el mar de lluny i creuant la península que forma el cap de Creus fins l'extrem més oriental de la Península Ibèrica.

Des del far del Cap de Creus seguirem cap al sud pel Camí de Ronda que s'acosta al mar, passant per diverses cales solitàries d'una bellesa impressionant per finalitzar en la preciosa badia on tenia la seva residència el genial Salvador Dalí.

Un recorregut per emmarcar!

Fitxa tècnica:

Sortida: 21 d'abril, 6.30h. Ajuntament Cunit

Longitud: 19,5 Km

Desnivells: + -  600 m.

Hora prevista de rotern a Cunit 20 h.

Preu aprox: 12 o 13 €

Inscripció prèvia. Places limitades:64

Notes:

Cal portar esmorzar, dinar, aigua abundant i calzat adequat, preferentment esportiu. És aconsellable portar gorra, ulleres de sol i protecció solar, aixi com bastons o pals de marxa nòrdica.

Cal fer inscripció prèvia ja que el nombre de places disponibles són escasses i podria haver-hi llista d'espera. Es prega màxima puntualitat.

Informació i reserves:

Regidroia de Medi Ambient i Sostenibilitat

C/ Major 6

Tel. 977674240

mails: mediambient@cunit.org o be josepmiro@telefonica.net

  

Llistat de enllaços associats

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!