Per Sant Pere de Ribes i Puigmoltó

11.02.2012 - 11.02.2012 (08:00 h - 13:00 h)

Ubicació: Sortida de la Plaça Jaune Vidal


Primera caminada de la temporada del Tot Natura 2012, pels voltants de Sant Pere de Ribes, un recorregut molt suau, planer, agradable i variat, entre masies, camps de conreus i petits boscos de pins.

DESCRIPCIÓ:

Recorregut circular des de Sant Pere de Ribes, amb sortida i arribada a l'aparcament de Sota-Ribes. Sortirem resseguint la riera de Begues fins el pont de la Parellada per on sortirem en direcció a l'ermita de Sant Pau.

Seguirem cap a Can Ramonet, el mas del Montgrós, Can Martí, la Torre del Veguer i farem cap a l'ermita de Santa Magdalena. El terreny és molt planer, passant per darrera de Solers i seguirem pels Cocons per travessar després Puigmoltó, de dalt a baix. 

Continuarem passant per la masia del Carç i seguirem cap a Can Coll, al costat de terrenys de conreu, vorejant aquesta preciosa i senyorial masia, agafarem la riera de Begues fins arribar al punt de partida.

FITXA TÈCNICA:

Distància; 14,6 Km

Desnivell: + - 170 m.

Dificultat: MOLT FÀCIL

Sortida: 8 h Plaça Jaume Vidal.

Retorn a Cunit: 13 h.

NOTES:

Cal portar esmorzar, aigua i calçat esportiu o de muntanya. Es recomana també portar roba d'abric, ja que el fred serà intens. Apta per a majors de 6 anys. Sortida gratuïta. No és necessària la inscripció prèvia.

 

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!