Presentació Tot Natura 2012

10.02.2012 - 10.02.2012 (19:30 h - 21:00 h)

Ubicació: Casal Municipal41.197826*1.634725


Presentació del programa per aquest any del cicle de rutes guiades Tot Natura de Cunit, que s'allargarà fins el 22 de desembre de 2012.

Acte de presentació d'una nova temporada del Tot Natura de Cunit que arriba ja a la tretzena edició, amb el programa més extens, complet i variat de la seva història per tal de poder complaure a tots els públics, dels més petits als més grans i dels que s'inicien a la muntanya fins als que ja han anat adquirint una certa experiència.

A part de difondre les 49 rutes que conformen el programa, es projectaran dos videos de muntanya sobre dos dels recorreguts que s'han programat per aquesta temporada.

Així mateix, també es farà la presentació del programa del Tot Natura de la Gent Gran, que ja ha iniciat la temporada, amb sortides tots els dimecres.

Com a novetat més destacat de l'acte, en prímicia, es presentarà en societat una nova activitat, complementària al Tot Natura,  que es posarà en funcionament enguany a Cunit, en col·laboració amb les regidories d'esports i turisme.

Llistat de documents associats

    L'actualitat de Cunit al teu e-mail

    Fes click aquí!

    L'actualitat de Cunit al RSS

    Fes click aquí!