Els Colls, Miralpeix i Gràcia

03.03.2012 - 03.03.2012 (08:00 h - 14:00 h)

Ubicació: Plaça Jaume Vidal


Variat i complet recorregut circular des de Vilanova i la Geltrú, per la zona dels Colls-Miralpeix fins l'ermita de Gràcia, anant per l'interior i tornant per la costa.

Sortida circular des de Vilanova i la Geltrú amb sortida de davant del Far que es situa a la confluència del Passeig Marítim, la ronda Europa i el torrent de la Piera. A l'anada, per l'interior, passarem pel Fondo del Jaquesi cap a la serra del Miralpeix, passant pel Fotó de Miralpeix, punt culminant de la sortida, i seguirem cap a l'ermita de Gràcia. De baixada, ens acostarem cap a la costa, creuant la via. I la tornada la farem resseguint la costa, per la zona del Colls i passant pel Búnquer i el Xalet de la Sal.

NOTES: Cal portar esmorzar, aigua i calçat de muntanya, ja que el terreny és força pedregós. Sortida gratuita que no requereix inscripció prèvia. Es sortirà en cotxes des de la Plaça Jaume Vidal per fer l'aproximació a Vilanova i la Geltrú. No és necessari portar vehicle per fer la sortida, ja que es pot encabir en els cotxes disponibles. Així mateix, també es pot optar per anar al Far de Vilanova, i sortir d'allà a les 8:20h.

Llistat de enllaços associats

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!